-9 C
Скопје

Tag : шутинг стар

Вести Култура

Сара Климоска една од десетте европски актерски имиња – Shooting Star за 2021 година

Слободен печат
European Film Promotion оваа година ја избра македонската актерка Сара Климоска како една од десетте европски актерски откритија – European Shooting Stars 2021. Оваа манифестација...