Tag : штедилница

Вести Економија

Фондот за осигурување депозити ги чува заштедите на граѓаните, досега обесштетени 21 илјада штедачи

МИА Агенција
Имаме задача да ги чуваме депозитите на нашите граѓани. тоа го правиме од 1997 година кога сме основани. Оттогаш имаме направено 11 исплати на обесштетувања...