Tag : штаб за управување со кризи при ЦУК

Вести Македонија

Утре претпладне седница на Главниот штаб за управување со кризи

Илинка Иљоска
Главниот штаб за управување со кризи при ЦУК утре претпладне, во 10 часот, ќе одржи седница на која ќе биде разгледан планот на Министерството за...