Tag : шпахска

Вести Избори 2020

Шахпаска: Нов закон за мобинг и санкции за извршителите на истиот

Слободен печат
Граѓаните да излезат на 15 јули, почитувајќи ги сите протоколи и го дадат својот глас затоа што можеме уште повеќе и уште подобро. На 15...