Почина скопскиот урбан лик Сашо Пижевски – Пиже

Во Скопје вчера 17 мај на 57-годишна возраст почина Сашо Пижевски – Пиже, скопски урбан лик, сопственик на порталот „Кај мајка ти и татко ти“ и поранешен член на „Хавана бенд“. Детството го поминал во скопско Дебар маало и до последен ден остана верен на својот сакан град. Пиже несомнено беше еден од двигателите на …

Почина скопскиот урбан лик Сашо Пижевски – Пиже Read More »