ФОТО | На падините под Јакупица со Тања Благоевиќ: Избрав да бидам чудо, како деца ни се и козите, билките, змиите, ластовичките…

Тања Благоевиќ, поранешна долгогодишна и успешна новинарка, пред десет години го остави градскиот живот и замина в село, сместено под падините на Јакупица. Во новата животна авантура храбро тргнала сама, а сега со неа се сопругот и двете деца кои се таму родени. Живеат и уживаат во сите благодети на природата, всушност, и самите се …

ФОТО | На падините под Јакупица со Тања Благоевиќ: Избрав да бидам чудо, како деца ни се и козите, билките, змиите, ластовичките… Read More »