Зошто се нарекува „Црн Петок“ и кога точно се паѓа? 10 факти за најголемиот шопинг ден во годината

Сив Четврток, Сајбер Понеделник, но пред сè Црниот Петок… Овие денови сè повеќе се стекнуваат со популарност додека милиони купувачи чекаат да го остварат својот шопинг на годината. Црниот петок е почетокот на она што би требало да е најголемиот шопинг викенд во целата година, полн со неверојатни зделки, попусти, ефтини потребни и непотребни нешта, …

Зошто се нарекува „Црн Петок“ и кога точно се паѓа? 10 факти за најголемиот шопинг ден во годината Read More »