Tag : Ружица Јосифовска

Жена Магазин Магазин слајдер

Ружица Јосифовска, уметница и супербабичка: Жена која не можете да не ја сакате и да ѝ се восхитувате

Јасмина Кантарџиева Димков
Ружица Јосифовска е една од петте жени кои ја добија годинешната награда „Жени за жени“ (WOW) за жени херои од нашето секојдневие, во организација на...