Tag : Романа Паниќ

Магазин Магазин слајдер Сцена

„Гледајте си ја вашата работа“: Се огласи српската пејачка Романа, по апсењето во Австрлија! (ФОТО)

Васко Спасоски
Српската пејачка Романа Паниќ (45) пред неколку дена беше уапсена во Австралија со вереникот Филип М. (40) поради кражба на банкомати, заради која е осудена...
Магазин Магазин слајдер Сцена

Српската пејачка Романа уапсена во Австралија, ќе лежи 12 месеци затвор! (ФОТО)

Васко Спасоски
Двајца српски туристи се уапсени во Австралија поради користење софистициран систем со кои снимале луѓе кои користат банкомати, а потоа ги копирале податоците и картиците....