Tag : родерт де ниро

Магазин Филм и ТВ Шоу биз

Ал Пачино: Поради перверзни причини глумев во лоши филмови!

Слободен Печат
Нема никакви сомнежи дека Ал Пачино (79) во последните 15 години глумеше во прилично голем број лоши филмови, толку лоши што моравте да се запрашате...