12.8 C
Скопје

Tag : робот чамец

Магазин Магазин слајдер Технологија

ФОТО | „Roboat“: Робот – чамец низ каналите на Амстердам

Слободен печат
Употребата на прототип футуристички робот – чамец е планирана на околу 100 километарскиот канал во Амстердам. Овие целосно автономни пловни објекти би извршувале различни задачи,...