Tag : рекреативен

Вести Скопје

Во Градски парк ќе се гради велодром

Во Градскиот парк во близина на Сточарскиот институт или зад ЈП Паркови и зеленило, до крајот на годинава ќе започне со изградба на рекреативен адреналински...