Tag : Рамил Шамсутдинов

Вести Свет

МУ СЕ ЗАКАНУВАЛЕ ДЕКА ЌЕ ГО СИЛУВААТ: Рускиот војник кој застрела осум колеги не жали за своите постапки

Слободен печат
Рускиот војник кој застрела осум колеги во далечниот исток на Русија минатиот месец, нападот го спровел поради тоа што бил понижуван и добивал закани дека...