Поранешното момче на Ен Хатавеј тврди дека актерката престанала да разговара со него откако бил уапсен

Поранешното момче на Ен Хатавеј, Рафаело Фолиери тврди дека актерката престанала да разговара со него откако тој бил уапсен за измама во 2008 година. Фолиери неодамна прозборе за нивната разделба, велејќи дека актерката со која бил во љубовна врска во тоа време не контактирала со него откако завршил во затвор.   View this post on …

Поранешното момче на Ен Хатавеј тврди дека актерката престанала да разговара со него откако бил уапсен Read More »