20.8 C
Скопје

Tag : радушка

Вести Ви Препорачуваме Скопје

Блокада на Радушка додека не се санира улицата и не се спречи дивото градење

Анета Стојковска
Состојбата на улицата Радушка-Црногорска е резултат на подземните работи што етапно се решаваат во изминатите три години и во согласност со средствата со кои располага...