Андоновски: ВМРО-ДПМНЕ продолжува со протестите утре пред МНР во 17 часот

Стефан Андоновски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција најави дека од утре ќе продолжат со протестите кои ќе почнат во 17 часот пред објектот на Министерството за надворешни работи во Скопје.  – На седницата на Извршниот комитет кој се одржа вчера во Битола, донесена е одлука за продолжување на протестите за спречување на …

Андоновски: ВМРО-ДПМНЕ продолжува со протестите утре пред МНР во 17 часот Read More »