Tag : промовирање

Вести Економија

Најавени законски измени за повеќе пари и нивна подобра распределба за развој на региони

Слободен печат
Министерот за локална самоуправа Горан Милевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на делницата на локалниот пат до регионалната депонија Русино, во општина Гостивар. –...