Родителите победија, тестови нема да има

Сите 311 ученици што се пријавиле со 5.00 просек на јунскиот испитен рок во средното училиште „Орце Николов“ ќе бидат примени, изјави денеска директорот на гимназијата, Митко Димовски, кој рече дека квалификациски тестови ќе нема. – Имавме еден навистина конструктивен разговор со родителите и потоа се упативме кон Министерството за образование. Министерот не повика на …

Родителите победија, тестови нема да има Read More »