Tag : превара

Вести Регион

Никако не се јавувајте на овие повици, ќе платите превисока цена!

Слободен печат
Значи, немојте да се јавите, а особено не одговарајте на пропуштен повик, затоа што тоа може да биде премногу скапо за вас. Како што пренесува...