Tag : претседателски кабинети

Вести Македонија

СВЕДОШТВА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ КАБИНЕТИ: Монографија од советникот на тројца македонски претседатели

Слободен печат
„Сведоштва од претседателскиот кабинет: моќта на трпението” е насловот на публикацијата од авторот Дарко Костадиновски, која вечерва беше промовирана во Скопје, а која ги содржи...