• претрес

Претрес во САД за нередите на Капитол Хил на 6 јануари: Немавме податоци дека ќе упаднат во Конгресот

Припадниците на разузнавачките сектори на ФБИ и на Секретаријатот за внатрешна безбедност на САД признаа дека имале информации за упадот на симпатизери на поранешниот претседател Доналд Трамп во Конгресот на 6 јануари. Асистентката на директорот на ФБИ за разузнавачки работи, Џил Санборн и в.д. потсекретарот во Секретаријатот за внатрешна безбедност, Мелиса Смислова на претресот во …

Претрес во САД за нередите на Капитол Хил на 6 јануари: Немавме податоци дека ќе упаднат во Конгресот Read More »