Јана Маринова (Преслава од „Преспав“) во акциона комедија во „Синеплекс“

Актерката Јана Маринова, позната како поранешната газдарица на Преспав, Бугарката Преслава, пред македонската публика лично ќе го претстави својот нов игран филм „Диви и среќни” каде таа се јавува како продуцент и главна улога. „Диви и среќни“ е возбудлива, акциона комедија или road movie, што рекордно ги наполни киносалите во Бугарија, со што стана еден …

Јана Маринова (Преслава од „Преспав“) во акциона комедија во „Синеплекс“ Read More »