Прекопите за подземни инсталации ги „изораа“ улиците во Скопје

Изградбата на згради во Скопје остава неизбришливи траги по градските сообраќајници, без оглед дали градбата завршила неодамна или пред многу години. Прекопите за поставување подземни инсталации за поврзување на новите згради со струја, вода или парно, остануваат на улиците и покрај обврската на инвеститорите коловозот да го вратат во истата состојба каков што бил пред …

Прекопите за подземни инсталации ги „изораа“ улиците во Скопје Read More »