• правда

Фетаи: Очекувам посилно темпо во борбата за правда и против криминал

Поранешната специјална обвинителка Фатиме Фетаи, од денеска и официјално виш јавен обвинител во Скопје, го оцени како позитивен чекор во насока на зголемување на потенцијалот, а со тоа и на ефикасноста во борба против корупцијата и криминалот изборот на петмина јавни обвинители во Вишото ЈО – Скопје и ист толкав број на јавни обвинители во …

Фетаи: Очекувам посилно темпо во борбата за правда и против криминал Read More »