Заев: Сите кои употребија насилство и го организираа во Парламентот се пред судот на правадата

Сите што употребија насилство и кои го организираа 27-ми март во Собранието се пред судот на правадата, истакна лидерот на СДСМ, Зорaн Заев, кој одговори на новинарско прашање зошто се уште насилниците кои учествуваа во овој настан се уште не се казнети. -Со Законот за амнестија преку Парламентот, а не преку притисоци и влијанија на …

Заев: Сите кои употребија насилство и го организираа во Парламентот се пред судот на правадата Read More »