Tag : права на деца

Вести Регион

ЕП усвои Резолуција за права на децата: Ќе се активира борбата против експлоатација и сексуална злоупотреба на деца

Слободен печат
Европскиот парламент денеска усвои Резолуција со која повикува на борба против експлоатација, принудните бракови и сексуална злоупотреба на деца. Европратениците повикаа и на акција во...