Tag : прашање на денови

Вести Регион

Косово: Укинувањето на таксата и воведувањето реципроцитет кон Србија е прашање на денови

МИА Агенција
Укинувањето на таксата од 100 отсто, што пред повеќе од една година ја воведе владата на Косово на увозот од Србија и Босна и Херцеговина,...