Шекеринска: Ја прекинавме праксата на финансирање споменици, музеи и жални врби

Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска денеска посети неколку локации во Охрид каде се спроведени значајни инфаструктурни проекти, а изврши увид и на дел од градежните зафати кои се во тек. – Добро е да се чуе дека има генерално градежна иницијатива низ Охрид, особено во повеќе училишта од каде почнува се. Ако добиеме …

Шекеринска: Ја прекинавме праксата на финансирање споменици, музеи и жални врби Read More »