Tag : ПОУ „Д-р Златен Сремец“

Вести Скопје

Искршено инклузивно игралиште и спортско рекреативно катче во Кисела Вода (ФОТО)

Слободен печат
До редакцијата на „Слободен печат“ пристигна поплака од една граѓанка која е револтирана од вандализмот и здравиот разум на жителите, кои искршиле инклузивно игралиште и...