Општина Аеродром: Граѓаните имаат законска обврска да го чистат снегот пред влезовите на своите домови и објекти

Зимските служби на Општина Аеродром од рано утрово се на терен и го чистат снегот од улиците, тротоарите, велосипедските патеки и другите површини кои се под надлежност на Општина Аеродром, информираат од оваа скопска општина. Уште при првите врнежи, веднаш на располагање беа ставени сопствените возила за чистење снег, а за таа цел се набавени …

Општина Аеродром: Граѓаните имаат законска обврска да го чистат снегот пред влезовите на своите домови и објекти Read More »