• покачување на цената

БИДЕТЕ СМИРЕНИ Цената на автобуските карти нема да поскапи

Цената на автобуските карти нема да поскапи и покрај покачувањето на цената на горивата. Од Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ велат дека од нивна страна во моментов не се размислува за било каква корекција на цената на автобускиот превоз. – Независно од порастот на цената на горивата, ЈСП „Скопје“ не размислува за покачување на цените на …

БИДЕТЕ СМИРЕНИ Цената на автобуските карти нема да поскапи Read More »