поевтин роаминг Archives - Слободен печат

Tag : поевтин роаминг

Вести Македонија

Намалувањето на цените стапува на сила од денеска: Поевтин роаминг меѓу земјите од Западен Балкан

Слободен печат
Цените на услугите во роаминг помеѓу Северна Македонија, Србија, Црна Гора, Албанија, Косово и БиХ  од денеска ќе се намалат за 27 отсто, а од...