Од утре поевтинуваат стотици прехранбени производи и сите зеленчуци и овошје

Цените на белиот ориз, брашното од тип 400 и 500, белиот и полубелиот леб од 450 грама, сечен и на парчиња, другите пекарски производи, бисквитите петит бер, наполитанките, тестенините обични со и без јајца, јунешката и свинската кртина, меленото месо, пилињата свежи или смрзнати, пилешкиот стек, чајниот колбас, пилешката посебна салама, паштета јунешка и пилешка, …

Од утре поевтинуваат стотици прехранбени производи и сите зеленчуци и овошје Read More »