Tag : подобра македонија

Вести Македонија

Коалицијата за подобра Македонија се преименува во Коалиција за обнова на Македонија

Слободен печат
Лидерот на опозициската партија ВМРО-ДПМНЕ на вечерашните консултации со коалиционите партии дал предлог Коалицијата за подобра Македонија да се преименува во Коалиција за обнова на...