Кошаркарите ги завршија подготовките во Маврово, се враќаат во Скопје

Машката кошаркарска репрезентација денеска се врати од Маврово каде работеше во изминатите седум дена. На падините на Бистра нашите најдобри кошаркари го поминаа оној базичен дел од подготовките, секогаш најтежок во подготвителниот период. Еден од најискусните во националниот тим, Бојан Трајковски, со свои впечатоци по сработеното на нашата планинска убавица. – Она поради што и …

Кошаркарите ги завршија подготовките во Маврово, се враќаат во Скопје Read More »