• Петриња

ВИДЕО | Страотни снимки ја доловуваат огромната штета: Погледнете како изгледа Хрватска ден по земјотресите

И денеска имаше два земјотреси. Но она што се случи вчера беше страшно. Најголемата тага во таа приказна што тоа е подрачје кое многу страдаше во војната. И сега згора на се, доаѓа и земјотресов. Луѓето едвај почнаа да се враќаат во нормала, се случи оваа катастрофа, изјави во денешниот Утрински брифинг на Слободна ТВ, …

ВИДЕО | Страотни снимки ја доловуваат огромната штета: Погледнете како изгледа Хрватска ден по земјотресите Read More »