Tag : перса

Вести Македонија

Кој е во право: Баба Перса или градоначалникот Наумовски? (ВИДЕО)

Слободен печат
Премиерот вчера по пристигнувањето од самитот на НАТО во Лондон, беше во увид на градежни работи за изградба на спортска сала во основното училиште „Јоаким...