Еве зошто Марјана Станојковска е секс-бомба: Сигурно Пеце Наумовски е среќен човек! (ФОТО)

Ако некој беше во дилема дали нашата позната лото-девојка Марјана Станојковска е една од најатрактивните јавни личности кај нас, сметаме дека нема потреба за тоа. Станојковска досега покажала и покажала зошто го носи епитетот дека е секс-бомба. Најчесто тоа го прави на социјалните мрежи каде знае да објави фотографии на кои ги истакнува своите атрибути. …

Еве зошто Марјана Станојковска е секс-бомба: Сигурно Пеце Наумовски е среќен човек! (ФОТО) Read More »