• париз хилтон

НЕ ЗНААТ ШТО СО ПАРИТЕ: Нема да верувате колку пари дал Николас Кејџ за неговиот миленик ОКТОПОД (ФОТО)

Многу светски ѕвезди имаат прилично бизарни барања кога станува забор за настапите или за проектите на кои работат. Постојат и такви кои подеднакво чудно живеат и кога ќе се исклучат камерите. Така, популарниот глумец Николас Кејџ си купил октопод за 146.000 долари, а за него вели дека му помага во работата. Кејти Пери своети куче …

НЕ ЗНААТ ШТО СО ПАРИТЕ: Нема да верувате колку пари дал Николас Кејџ за неговиот миленик ОКТОПОД (ФОТО) Read More »