Tag : Пано

Ви Препорачуваме Хроника

Пано од три метра паднало врз неа: Повредена жена во градски парк

Слободен печат
Вчера во градскиот парк во Скопје една жена се здобила со телесни повреди, откако врз неа паднало пано со железна конструкција од програмата на летниот...