Авионот на „Туркиш ерлајнс” по одлука на пилотот се вратил во Истанбул

Во врска со вчерашниот настан за воздухопловот на превозникот „Turkish Airlines” кој се движел на релација Истанбул – Скопје и во однос на кој медиумите информираа дека имал вкупно пет неуспешни обиди да слета на скопскиот аеродром, М-НАВ АД Скопје ја информира јавноста дека поради лошите временски услови над скопскиот аеродром односно поради појава на …

Авионот на „Туркиш ерлајнс” по одлука на пилотот се вратил во Истанбул Read More »