• овен

Швалерски хороскоп: Овенот се расправа, Близнаците имаат алиби, Девицата го напаѓа партнерот

ОВЕН – СТАНУВА СКЛОН НА РАСПРАВИЈА Ако Овенот изневерува, тоа значи дека не му посветувате доволно внимание, но тоа може да го прави и од освета ако многу сте го повредиле. Кога ќе изневерат тие стануваат вознемирени. Мажот без потреба вербално ќе ве нападне, а жената Овен ќе приговара во врска со изгледот, често ќе …

Швалерски хороскоп: Овенот се расправа, Близнаците имаат алиби, Девицата го напаѓа партнерот Read More »