Tag : отпадоци

Вести Скопје

Фото вест: Искршени канти и расфрлено ѓубре во Жена парк

Ова е сликата за паркот Жена Борец, во центарот на Скопје. Преполни и искршени канти за отпадоци, а ѓубре расфрлено насекаде. Револтирани граѓани остро реагираат...