ВИДЕО: Убиен осуденик за воени злосторства во Мостар

Во престрелка што се случи во близина на Министерството за внатрешни работи во Мостар вечерва е убиен осуденикот за воени злосторства Марко Радиќ Мака. Полицијата сè уште трага по убиецот. – Во 18,45 часот на улицата Бруно Бушиша, во близина на седиштето на Министерството за внатрешни работи на Босна и Херцеговина ранет е со смртни …

ВИДЕО: Убиен осуденик за воени злосторства во Мостар Read More »