24 C
Скопје

Tag : орданоски

Колумни Слајдер

Тешки маки апстинентски

Сашо Орданоски
Ја слушам, повремено, „мантрата“ на Заев дека „ако нема изгласан закон за Обвинителство, нема да има ни предвремени избори“, и не можам да се начудам...