15.8 C
Скопје

Tag : Општина Градско

Вести Македонија

Акција во Општина Градско: Исчистен снегот на патот од браната на Подлешко езеро до селото Подлес

Слободен печат
Јавното комунално претпријатие (ЈКП) „Клепа” на Општина Градско вчера го расчисти снегот на патот од браната на Подлешко Езеро до селото Подлес, во должина од...
Вести Македонија

Градско: Од општина со долгови и пред банкрот до општина со позитивно салдо

Слободен печат
Градоначалникот на Општина Градско, Роберт Бешовски од поранешната локална власт пред три години наследи финансиски долг од 850.000 евра, во најголем дел по основ за...