„Макпетрол“ донира 16.500 литри млазно гориво и 8.000 литри дизел за екипите што гаснат пожари

Компанијата „Макпетрол“, како општествено одговорна компанија, која секогаш ги поддржува иницијативите што ја зајакнуваат заедницата, одлучи да донира 1.500.000 денари, односно 16.500 литри млазно гориво и 8.000 литри дизел на Дирекцијата за заштита и спасување, со цел да помогне во гаснењето на пожарите што ја зафатија земјава. Овие 16.500 литри млазно гориво би ги користеле …

„Макпетрол“ донира 16.500 литри млазно гориво и 8.000 литри дизел за екипите што гаснат пожари Read More »