• онлајн

Онлајн средби: Најдобри сајтови за запознавање и дружење за луѓе над 50 години

Според новото истражување, во еден случај од три, Интернет-средбите завршуваат со средба во „живо“ и со сексуални односи, додека во еден случај од седум, „дигиталната искра“ се претвора во стабилна врска. Онлајн – средбите меѓу лица кои се постари од 50-години стануваат сè почести. Тоа потврдува дека не важи повеќе клишето дека ако сте поминале …

Онлајн средби: Најдобри сајтови за запознавање и дружење за луѓе над 50 години Read More »