РАБОТА ОД ДОМА: Добра за дел од вработените, но не и за цела компанија

Работодавците изминатите недели забрзано бараа технички решенија за работа од дома и денес стотина милиони Европејци работат од своите домови. Во настојувањето да се спреши ширењето на коронавирусот, тоа стана единствен избор. Дури и пред пандемијата да го погоди светот, започна да се популаризира работата од дома. Во последните 15 години се проценува дека овој …

РАБОТА ОД ДОМА: Добра за дел од вработените, но не и за цела компанија Read More »