Организаторите не ѝ дозволија на шпанска пливачка да патува со нејзиното бебе во Токио

Капитенот на шпанскиот олимписки тим во синхронизирано пливање, Она Карбонел, денеска се пожали на „драстичните мерки“ на организаторите, кои ѝ оневозможија да патува со своето бебе на Игрите во Токио. – Морав да го оставам мојот 11-месечен син, и покрај најавите дека ние, спортистите, можеме да патуваме на Игрите во придружба со нашите мали деца …

Организаторите не ѝ дозволија на шпанска пливачка да патува со нејзиното бебе во Токио Read More »